Elämänkonsultaatio on yhden naisen, meedion ja näkijän pieni elämäntyö ♥

Vuosien kokemuksella, niin henkimaailman ja enkeleiden kanssa kuin maallisessa elämässä kasvamalla, on elämäntehtäväni tässä elämässä auttaa ihmisiä ♥ Toimia kanavana kahden maailman välillä, tässä ulottuvuudessa auttajana ja tukijana. Jokaiselle meistä on annettu vapaus valita itse, minä toimin vain välittäjänä.

Tarjoan henkilökohtaisia istuntoja ja ryhmäistunto/kanavointi iltoja kouvolassa ja muualla suomessa. Kotonani, puhelimitse, että asiakkaan kotona tarpeen mukaan. Lisäksi kotien puhdistus ja suojaus, lyhyet energia ja parannushoidot saatavilla myös ♥ Teen myös kotikäyntejä lemmikkikuiskauksen parissa ♥ Mahdollista myös kaukona ♥

 

Istunnot tapahtuvat joko kysymystesi perusteella, sekä tiedon, joka minulle annetaan suojattujen kanavieni kautta. Saatat tavata edesmenneen rakkaan tai kuulla mitä hänelle kuuluu. Neuvoja ja ohjeita elämässäsi mihin kaipaatkaan. Olemme täysin turvassa, kaiken valon ja rakkauden ympäröimiä.
Muistuttaisin kuitenkin vapaudestasi valita,  joka sinulle on annettu, me henkisen elämän kanssakulkijat emme voi päättää puolestasi. 


Mikäli haluat järjestää illan tai tapahtuman vaikkapa ryhmälle niin ota yhteyttä!